tag:blogger.com,1999:blog-6729200127495740095.post7986559842373190710..comments2022-04-14T14:33:59.591-07:00Comments on טוניס שולחן: לאכול את התפוח, ולהשאיר אותו שלם/ המלצות למסעדות בניו יורק, חלק א'מתן שופן Matan Choufanhttp://www.blogger.com/profile/07478142099345911956noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-6729200127495740095.post-2857758289157571092014-11-25T03:36:13.153-08:002014-11-25T03:36:13.153-08:00סוף סוף קראתי את הפוסט!
אפשר לומר שאני מלא קנאה :)...סוף סוף קראתי את הפוסט!<br />אפשר לומר שאני מלא קנאה :)<br />הזכרת לי שאני צריך ללכת לאכול ראמן בורגר בזו-ביזו.<br />לגבי הגלידה, אני די בטוח שמכינים אותה ע"י השריית קורנפלקס בחלב ושמנת לכמה שעות, עד שהוא מוציא את כל הטעמים החוצה (כמו בחלב שנשאר בקערה כשמסיימים לאכול) ואז מסננים אותו ועושים ממנו את הגלידה.<br />קריסטינה טוסי, שאחראית שם על הקינוחים, הוציאה ספר (שאני כבר חייב לקנות!) ואני די בטוח שראיתי את המתכון לגלידה הזו איפשהו.גילhttp://www.lifeintlat.comnoreply@blogger.com