
מצרכים:
- 5-6 גזרים
- 2 בטטות בינוניות
- חתיכה יפה של דלעת
- 3/4 כוס עדשים כתומות
- חתיכה של ג'ינג'ר טרי (לפי הטעם)
- 2-3 שיני שום
- פחית חלב קוקוס
- כורכום
- בהרט
- מלח ופלפל שחור
קולפים את הגזרים וחותכים לפרוסות |
קולפים גם את הבטטה, וחותכים לפרוסות |
מנקים את הדלעת מהגרעינים ומהקליפה |
במקביל, קולפים את הג'ינג'ר וחותכים לפרוסות גם כן |
לאחר כרבע שעה על האש, מוסיפים את העדשים הכתומות, השום וההג'ינג'ר |
מוסיפים את חלב הקוקוס |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה