מנות שוק

מתכונים למנות צבעוניות ועשירות בירקות:

פיאסטה דה לה סיאסטה/ סביצ'ה מקסיקני - מתכון לסביצ'ה בהשראת המטבח המקסיקני  שהוא חלק משיתוף פעולה שמח במיוחד עם הבלוגים מבשל ואוכל ו-פודפייג' והבשלניות מעיין נדיר וענת קורוטיץ'.

תרגיל במינימליזם/ טרטר בקר עם כמון וקריספי בורגול - במסגרת פרויקט כאילו-פורימי יחד עם הבלוגים שביתה איטלקית, המרכיב הסודי ומבשל ואוכל, כל בלוגר הכין מנה של בלוגר אחר עם פרשנות אישית. אני בחרתי בטרטר התאילנדי של גיל, והתוצאה היא ספק טרטר ספק קובהניה עם טעמים טוניסאיים בולטים.

סלט ירוק עד/ ספיישל ט"ו בשבט - חגיגת סלטים עם הבלוגים "מבשל ואוכל" ו-"פודפייג'". פה תמצאו מתכון לסלט ירוק חמוץ-מתוק-פיקנטי עשיר וקראנצ'י!

זה פחמימה?/ סוג של סינייה בשר וחצילים - פוסט פרידה מקולגה שנגמלה מפחמימות עם מתכון לסירות חצילים קלויות המשמשות מצע לקציצות בקר רכות ומתובלות היטב, ומעל הכל טחינה מוקרמת.

איך זה שכוכב אחד מעז?/ תבשיל בשר בקר בניחוח אסייתי - בהשראת אחד ממקומות האוכל האהובים עליי בעיר, דה באן, קבלו מתכון לתבשיל בקר בבישול ארוך עם נינוח מטריף של אניס, אשר משמש כמילוי נהדר ללחמניות מאודות.

מי שמשקיע שוקע, ומי שטבעוני טובע? פוסט על טבעונות ואוכל נהנתני חסר מוסר, וכמובן גם מתכון: דלעת ערמונים צלויה ונימוחה בליווי אורז בר מתובל וירקות.

פרחים לשבת - ארוחה קלאסית לשישי בצהריים: פרחי כרובית מטוגנית במילוי בשר לצד תוספות מרעננות. טעים ובעיקר משאיר מספיק מקום לארוחה הגדולה של שישי בערב.

חלום ליל קיץ - ארטישוק, כרישה ועשבי תיבול המונחים על תלולית יוגורט. אידיאלי לשעות הבריזה של הקיץ החם.



אין תגובות:

פרסום תגובה