מתוקים

עוגות ועוגיות:

איך אומרים בצרפתית: "עוגת שוקולד מושחתת?"/ שף קונדיטור אלון שבו - התמזל מזלי, והוזמנתי לצלם בסדנת האפייה של קיטשן-רונדוו עם שף קונדיטור אלון שבו. מיותר לציין כמה נהניתי, אבל חשוב לציין שאתם זוכים במתכון לעוגת שוקולד נפלאה של אלון שבו.

טוב שמו משמן טוב - המתכון המתוק הראשון בבלוג. שני, חברת ילדות יקרה, התארחה בבלוג עם עוגיות האלפחורס של מיקי שמו.

עדיף כישלון מפואר מחלומות במגירה - אולי הפוסט הכי יומרני שלי. החלטתי להכין מקרונים ללא כמעט ניסיון באפיית קינוחים. לצורך המשימה גייסתי את יונתן פיש על מנת שהאחריות לכישלון תתחלק בין שנינו. אמנם לא יצאו מקרונים, אבל הוא אחד הפוסטים שאני יותר גאה בהם.

הרומן שלי עם אמיליה - לאחר הניסיון הראשון, לא אמרתי נואש. הפעם חברתי לאמי, חברה וקונדיטורית, על מנת שתלמד אותי איך באמת להכין מקרונים. התוצאה מרהיבה!

דרך האבנים הירוקות - סיבוב באחת מהדרכים הצדדיות של השוק הוליד רעיון לטארט פיסטוקים ושוקולד מריר.

חברת עט ונפש - במסגרת הטרנד המתוק בבלוג, אירחתי גם את ענבל בת דודתי המוכשרת. ענבל המשיכה להוכיח לי שאפייה אינה כזו מפחידה, וביחד הכנו מיני-קאפקייקס טעימים ופשוטים. פוסט זה היווה גם את ההשקה לעיצוב המחודש של הבלוג, שכן ענבל עיצבה את הלוגו החדש.

מושחת, מה הוא אומר? כל ווריאציה של שוקולד מריר היא הקינוח האהוב עליי. הפעם מוגש לכם מתכון לעוגת שוקולד מושחתת במיוחד שבמקרה גם כשרה לפסח. 

אין תגובות:

פרסום תגובה